82-годишната жена получила обаждане по домашния телефон от мним адвокат,

...
82-годишната жена получила обаждане по домашния телефон от мним адвокат,
Коментари Харесай

Лоша била тъщата? Баба от село Росен даде 8 хил. лв. на измамници, за да спаси зет си

82-годишната жена получила позвъняване по домашния телефон от привиден юрист, който обяснил, че шурей ѝ блъснал жена, която умряла

Лоша била тъщата? Възрастна жена от созополското село Росен даде 8000 лева на ало-измамници. Арестуваха участвалото в схемата муле, което занесло парите до Румъния.

82-годишната жена получила позвъняване по домашния телефон от привиден юрист, който обяснил, че шурей ѝ блъснал жена, която умряла. Самият той не можел да приказва с нея, тъй като бил  със счупени зъби. Непознатият изискал сумата от 20 000 евро, с цел да не предявява рекламация към шурей ѝ, а тя споделила, че има само 8000 лева Измамникът ѝ обяснил, че това е първата сума и ще я чака  пред УМБАЛ-Бургас. Парите на старицата били отнесени от 21-годишен мъж от Средец до авансово указано му място в Румъния.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и Пето Районно ръководство е открита самоличността на така наречен " муле ". Младият мъж направил цялостни признания, притеглен е в качеството на обвинен. С прокурорско разпореждане му е наложено задържане под стража за период до 72 часа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР