8-ят слънчев ден е време за чудеса и за подмладяване.

...
8-ят слънчев ден е време за чудеса и за подмладяване.
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева отсече: Днес ще върви само на тези, които...

8-ят безоблачен ден е време за чудеса и за подмладяване. Това е и ден на поклонение, и за уважение към светците. Именно през днешния ден можем да получим Божия берекет, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Този ден е като „ бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко още веднъж, на чисто, загърбвайки остарялото. Новото може да пристигна ненадейно. Бъдете подготвени за непредвидени неща! В този ден най-добре нищо да не се възнамерява. Плановете може да станат навръх назад. Живейте свободно и без значение, а не по график “, поучава астрологът.

„ Ще им върви единствено на тези, които са разкрепостени и на тези, които са подготвени да рискуват. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Не си правете заключения единствено по чутото. Добре е да се демонстрира гостолюбие, нови запознанства, подписване на устни контракти. Ден за ненадейно откриване на информация. Благоприятно е за пътешестване, само че единствено на къси дистанции. Подходящо е за нови инициативи, изключително с детайли на авантюризъм “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Това е ден за ликвидиране, по тази причина се предлага измиване, подкастряне, козметични процедури. Да не се стартират правосъдни процеси и интервенции с недвижима благосъстоятелност. Неподходящо време е за ремонт и за рутинна работа “, предизвестява тя.
В този ден се предлага честност на всички мъже към своите дами.

„ Храната би трябвало да бъде разнообразна. Може да ядете каквото желаете. Ако не ви се яде, не се насилвайте! Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи артикули. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр коняк за повишение на тонуса и усъвършенстване на умствената активност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и други богати на витамини артикули “, поучава Ивелина Пенчева.

Тя предлага да се носят пъстри облекла. Избягвайте сивите тонове, а най-много червено-кафяво, прибавя астрологът.
„ Сънищата са оракулски, в случай че са ярки и покрай утрото. Всичко обвързвано с ключалки, ключове, коридори и лимитирано пространство символизира отнемане от независимост, затвор, болница. Ако сънувате животни – това е знак за неистини, злословия, клюки “, изяснява тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР