8-ми март може и да е зад гърба ни, но

...
8-ми март може и да е зад гърба ни, но
Коментари Харесай

5 неща, които всяка дама заслужава да си подари през март

8-ми март може и да е зад тила ни, само че истината е, че не би трябвало да честваме женската мощ единствено в един ден от годината. Целият март е женски месец и изненадите и жестовете към дамите не трябва да стопират да валят.

Понякога имаме потребност от нещо малко в ежендевието ни, което да ни накара да се почувстваме по-добре, да възпламени още веднъж пламъчето в нас, да повдигне самочувствието ни, да ни накараме да се почувстваме женствени и мощни!

Независимо дали искаш да поглезиш себе си или някоя друга значима жена в живота ти, през днешния ден ти представяме нашата специфична селекция от артикули и услуги, които ще накарат всяка една дама да се усеща специфична:

Подари  " Профилактичен пакет за дами с най-важните прегледи и проучвания "

Няма нищо по-важно от здравето. Тази фраза може би звучи тривиално и клиширано, само че от време на време най-големите клишета, са и най-големите истини. На първо място, с цел да се чувстваш женствена и мощна, би трябвало да бъдеш здрава. Ето за какво в този момент е моментът да подариш на себе си или на друга значима жена в живота ти специфичен " Профилактичен пакет за дами с най-важните прегледи и проучвания ".

Грижата нормално се свързва със синоним на почитание, обич, преданост и задачата постоянно е една и съща - проявление на обич в най-чистата й форма. Tази година Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост имат предложение за вас по какъв начин да засвидетелствате любов към себе си или друга дама като подарите профилактичен пакет.

 артикул Аджибадем Сити Клиник

Профилактичните пакети включват прегледи и проучвания, които всяка жена би трябвало да прави регулярно. Те подсигуряват следните основни преимущества:

• Планиране в комфортно време и без изчакване пред кабинети
• Прегледи от умел екип експерти
• Индивидуален метод и адаптиране съгласно персоналните потребности и здравен статус
• Личен помощник и преводач при потребност
• Обособена зона с обособен достъп и опция за усамотение

Можете да избирате от общоприети или разширени пакети като общоприетият пакет е за дами до 39 г, а разширеният пакет е подобаващ за дами над 40 година

От Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост ни въодушевяват да стартираме една нова традиция - да подаряваме грижа на хората, които обичаме! Защото нормално избираме цвете или шоколад, а от време на време просто сграбчваме нещо в последния момент . И постоянно забравяме, че грижата е най-ценният подарък.

А откакто сме се погрижили за здравето на тялото, е време да се поглезим и с нещо за душата. 

​​​​​​Няма по какъв начин да не включим грижа за кожата в нашата специфична селекция. А този серум несъмнено заслужава внимание! Той има неповторима формула без аналог, която спомага за регенерацията, подмладяването, възобновяване и изглаждането на кожата на лицето и шията. Благодарение на високото наличие на дестилат от охлюви, единствено след двуседмична ежедневна приложимост, кожата е с очевидно усъвършенстван и подмладен тип. 

Ето ги и останалите му преимущества:
Възстановява кожата и усъвършенства еластичността й Подмладява, отстранява бръчиците Изравнява и освежава тена Съдейства за понижаване на пигментации и зачервявания
 D LeReel

Основните съставки на серума са дестилат от охлюви, който мощно подтиква регенерацията на кожата и я пази от нездравословните въздействия на околната среда. Той изглажда бръчките, усъвършенства тена, стяга и хидратира. Също по този начин забавя процесите на стареене. Друга чудодейна съставна част е бадемовото масло. Богато на витамини и минерали, бадемовото масло подхранва и омекотява кожата и оказва помощ да бъде здрава и сияйна. Серумът съдържа и българска розова вода, която е известна със своите мощни антисептични, антибактериални и антиоксидантни свойства. Още една страхотна съставна част е D-пантенолът. Той е дейна съставна част с надълбоко хидратиращи, регенериращи и противовъзпалителни свойства.
    Ако се чудите по какъв начин най-добре да нанесете серума с дестилат от охлюв или различен ваш обичан артикул за лице, то този ролер е вашият отговор и правилен асистент в грижата за кожата на лицето! 
Масажният ролер за лице ebelin е подобаващ за освежителен и успокоителен масаж на лицето, шията и тилната мускулатура. Подходящ е за всеки вид кожа и може да се употребява всеки ден. Продуктите ви за грижа за кожата на лицето могат да се нанасят и масажират нежно с този ролер. По този метод кремовете и серумите проникват по-надълбоко в кожата на лицето и работят по-добре.

 dm

Охлаждащият розов кварц, от който е изработен ролерът, е съвършен за ободряване и освежаване на уплашена кожа на лицето и изтощени, претрупани очи.

Какво друго й би трябвало на една жена след дълъг и изтощителен ден?



Крем Ultra Facial Advanced Repair Barrier от Kiehl's

Преходът сред зимата и пролетта може да бъде много тежък за кожата на лицето ни и тук на помощ идва кремът Ultra Facial Advanced Repair Barrier.

Усъвършенстваният крем Ultra Facial за подсилване на защитната преграда на кожата е с бързо абсорбираща формула на крем-балсам и употребява неповторима Advanced Barrier технология (укрепване на защитната преграда на кожата), която имитира липидната конструкция на кожата, с цел да се поддържа хидратацията. Тази формула оказва помощ да се възвърне хидратацията на кожата и се всмуква бързо, което разрешава на кожата да се почувства неотложно успокоена. 

Продукт, който освен успокоява сухата кожа, само че и я пази от други външни въздействия. Този крем е съвършен за всички, които желаят незабавно успокоена кожа и мощна защитна кожна преграда!

 артикул Khiel " s



Парфюм Miss Dior Blooming Bouquet

Последен, само че не на последно място идва един нов мирис, с който всяка дама заслужава да се поглези -  Miss Dior Blooming Bouquet. 

Спонтанен и неочакван букет с темперамент, който е по едно и също време жив и гальовен! Miss Dior Blooming Bouquet е неотложно наслаждение, пояснение в обич към живота, което ви превзема. Това е страст, която обгръща сетивата, без да чака, и ни припомня, че Miss Dior има душата на буйна жена.

Blooming bouquet съставлява цветята, които тя ни предлага в живата пролет на ренесанса. Ароматът възхвалява блясъка, притежавайки жива мощ, която го прави присъщ. Пълна шепа диви цветя в блестящо розово, нежно лилаво и лазурно синьо съставляват фасетиран букет в цветовете на свободата.

Ароматът носи усмивката на лъчезарната Натали Портман, която е реакламно лице на новия парфюм на Dior.

 артикул Dior

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР