8,5% е избирателната активност към 11:00 часа за област Бургас.

...
8,5% е избирателната активност към 11:00 часа за област Бургас.
Коментари Харесай

Жена си тръгна с разписката след гласуване

8,5% е изборната интензивност към 11:00 часа за област Бургас. Четири са подадените тъжби все още като едно е откритото нарушаване. Действащият кмет на село Черноград е бил като покровител. В секцията в бургаския квартал „ Победа “ е имало куриозна обстановка. Жена е избягала с разписката си, откакто е гласувала, оповестява Българска национална телевизия.

„ Дойде, направи своя избор, по-късно видя, че не е това, което е желала, взе си бележката и си потегли. Зачетохме вотът като недействителен поради неправилно гласоподаване ", изясни Стефан Георгиев, ръководител на СИК.

Заради тежката злополука край Малко Търново, член на СИК не е могъл да стигне в точния момент и изборният ден е почнал с 15-20 минути забавяне.

„ В Община Малко Търново е имало авто случай, което не разреши да се отвори тъкмо в точния момент секцията в село Калово. Всичко е уредено, тъй че всички секции работят. Има отсъстващи членове, което е обикновено, само че всички секции са планувани с огромен брой членове, тъй че да може да протече един спокоен избирателен ден ", сподели Михаил Хаджиянев, ръководител на РИК-Бургас.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР