78 ден на протести срещу кабинета и главния прокурор. Исканията

...
78 ден на протести срещу кабинета и главния прокурор. Исканията
Коментари Харесай

78-мият ден на протеста, преминава спокойно

78 ден на митинги против кабинета и основния прокурор. Исканията остават същите оставка на премиера Бойко Борисов и основният прокурор Иван Гешев.

От " Отровното трио " оповестиха, че ще има 4-то " Велико национално въстание ". Кога - ще разгласят в идващите дни. Темата му - " Лебедово езеро ". Избрана е особено за Министерство на вътрешните работи поради конфликта пред някогашния парламент от 22 септември и поради позицията от през днешния ден, че събитията са били планувана окупация, целяща конфликти.

Поредната протестна вечер минава умерено. Протестиращите по традиция блокираха придвижването в региона на Триъгълника на властта.

Малко след 19:30 часа протестиращите затвориха бул. " Цар Освободител " с камиона с озвучителна техника. Площад " Независимост " беше озвучен от рок шлагери.

 Снимка: bTV

" Няма да отстъпим. Ако Борисов желае разговор, да пристигна тук и да го води. Само че той 78 дни се крие, ръководи страната от една джипка, не е ясно въобще къде е, пуска някакви фейсове ", разяснява протестиращ.

Вчера от трибуната от " Отровното трио " приканиха стачкуващите да носят домати и яйца със себе си през днешния ден, евентуално те ще полетят към централа на Движение за права и свободи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР