72-годишна жена е настанена в „Пирогов“ от вчера след като

...
72-годишна жена е настанена в „Пирогов“ от вчера след като
Коментари Харесай

Перките по Графа взеха нова жертва


72-годишна жена е настанена в „ Пирогов “ от през вчерашния ден откакто пострада поради „ перките “ на ул. „ Граф Игнатиев “ в София. Нараняванията й са изключителни тежки. Пострадалата е Невяна Малчева, дълготраен помощник на проф. Стефан Данаилов, написа Фрог нюз.

По информация от околните й след случаят Малчева е откарана в болничното заведение, където за нея са положили грижи няколко екипа от лекари, само че болестта й от диабет в допълнение е усложнило работата им. Направени са й рентгенови фотография на носа, скула, коляно и ръка. Най-лошо е потърпевша китката й. Не е ясно какъв брой време дамата ще остане в болничното заведение.

Невяна Малчева е, шеф на кабинета на проф. Стефан Данаилов, до момента в който той е министър на културата и негов непрекъснат консултант в работата му в Народното събрание и Комисията по просвета. Пред Фрог околните й разясниха, че в света доста планове имат неточности, само че да не бъдат отстранени, толкоз дълго време, такива фрапиращи случаи, при които всекидневно пострадват хора, е безусловно неясно за естествен човек. По думите им потърпевшата е извънредно деен и деятелен човек.

Припомняме, че до в този момент станаха известни два случая с тежко потърпевши, само че надали някой има вяра, че са единствено толкоз. При случая с Малчева, хората, които са й се притекли на помощ са коментирали, че евентуално кметът Йорданка Фандъкова и цялата столична община чакат някой да получи контузия в главата, каквато медиците назовават „ несъвместима с живота “ и вероятно, чак тогава да отстранен рисковите перки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР