71-годишен мъж е привлечен в качеството на обвиняем и е

...
71-годишен мъж е привлечен в качеството на обвиняем и е
Коментари Харесай

Домашно насилие в Благоевградско: Жена е била ударена с туба и залята с бензин

71-годишен мъж е притеглен в качеството на обвинен и е арестуван за период до 72 часа поради несъблюдение на заповед за отбрана от домашно принуждение, побой и насила, осъществени при изискванията на домашно принуждение.

Досъдебното произвеждане е формирано на 3 август за това, че предният ден 71-годишният Ф.Б. не е извършил заповед за незабавна отбрана от домашно принуждение. Въпреки че е бил отхвърлен от жилище, ситуирано на ул. „ Славянска “ в благоевградското село Абланица, той е влезнал в него.

В хода на следствието и въз основа на показанията на разпитаните очевидци са били събрани доказателства и за осъществените от него други закононарушения .

На 27 юли обвиненият предизвикал на З.З. телесна щета, като я е блъснал с туба и я залял с бензин по лицето .

Побоят, принуждаването посредством приложимост на мощ и заплашване по отношение на потърпевшата са били осъществени в изискванията на домашно принуждение и са предшествани от редовно практикуване на физическо и психическо принуждение от негова страна по отношение на дамата.

Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. Продължават дейностите по следствието.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР