70 години от създаването на специалността Журналистика отбелязва Факултета по

...
70 години от създаването на специалността Журналистика отбелязва Факултета по
Коментари Харесай

С церемония отбелязаха 70-годишнината на специалност „Журналистика“ в Софийски университет


70 години от основаването на специалността " Журналистика " отбелязва Факултета по Журналистика и всеобщи връзки в СУ " Св. Климент Охридски ". Празникът беше маркиран с тържествена гала в аулата на Софийския университет.

В този ден се дипломира и последния випуск студенти. На церемонията участваха служебният министър на образованието и науката и президентът Румен Радев. В особено послание към гостите президентът подсети какъв брой значима е функционалността на медиите. Сред гостите бяха и някогашни ученици на факултета.

" Именно в този момент образованието по публицистика е по значимо от всеки път, имаме дълг към студентите, публиката да изградим морал. Вярваме, че даваме на нашите студенти най-хубавото ", съобщи деканът на ФЖМК проф. Д-р Веселина Вълканова.

" Бъдещето на България като европейска страна ще зависи от вас бъдещи студенти, от вашия професионализъм, тъй като, напускайки университета, ще застанете на пътя на лавината на неточната информация и ще би трябвало да избирате ", сподели президентът Румен Радев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР