7 тайни за красива и здрава кожа от китайските жени

...
7 тайни за красива и здрава кожа от китайските жени
Коментари Харесай

7 тайни за красива и здрава кожа от китайските жени

7 секрети за красива и здрава кожа от китайските дами

Гонг Ли, известна китайска актриса, наподобява е разкрила източника на безконечната младост. Актрисата е на 52 години, само че наподобява, като че ли е при започване на двадесетте си години.

Забелязали ли сте, че доста китайски дами имат безупречна кожа и наподобяват по-млади за годините си? Факт е, че те деликатно се грижат за лицето и тялото си. За тях това е тип обред, към който те прецизно се придържат.

Никога няма да познаете възрастта на китайските дами, тъй като те резервират младостта освен на тялото, само че и на душата си.

Ето някои секрети за хубост, които китайските дами употребяват, с цел да останат млади колкото се може по-дълго:

Масло от японска камелия за здрава кожа и коса
Много китайски дами употребяват масло от камелия за косата си, защото то е отличен еликсир за косата и подтиква нейния напредък. Маслото е отлично за кожата. Можете да го употребявате като овлажнител, както и за изтриване на белези и стрии по кожата.

Оризова вода за избелване на кожата
Тайната на съвършената порцеланова кожа на китайските дами е доста елементарна: оризова вода. Това е най-хубавият артикул за избелване на кожата. Накиснете неполиран ориз във вода. Веднага щом водата придобие млечен цвят, нанесете с памучен тампон върху лицето и деколтето.

Зелен чай срещу стареене
Зеленият чай може да усъвършенства тена и да резервира кожата ви здрава. Премахва всевъзможни недостатъци, белези, понижава възпалението на кожата, поддържа еластичността и отстрани насъбраните отрови.

Боб мунг против пъпки
Може да се откри в магазините за здравословни храни. Смесете праха с топла вода и още по-добре с кисело мляко. Нанесете върху лицето, оставете за 15-20 минути и изплакнете с вода.

Листа от мента за по-светла кожа
Китайските дами имат светла, порцеланова кожа и всичко с помощта на листата от мента. Смелете листа от мента, с цел да извършите паста и нанесете върху кожата.

Куркума за постоянен загар на кожата
Смесете малко куркума с вода, с цел да извършите паста. Нанесете пастата върху лицето и оставете за 15 минути. Измийте с топла вода. Тази маска е чудесна за изглаждане на бръчките и постоянен загар на кожата.

Масаж
Масажът е най-хубавото, което можете да дадете на кожата си. Той усъвършенства кръвообращението и оказва помощ на организма да се отърве от токсините. Масажът на лицето е превъзходен за понижаване на подпухналостта под очите и придаване на кожата на юношески тип и искра.

Красотата не е просто осанка. Важна е и вътрешната естетика, която освен се отразява на лицето, само че и резервира младежкия тип за по-дълго.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР