7 начина за избавяне от мравките, за които вероятно не

...
7 начина за избавяне от мравките, за които вероятно не
Коментари Харесай

7 начина за избавяне от мравките, за които вероятно не знаете

7 метода за отърваване от мравките, за които евентуално не знаете

Избавянето от мравките не е смешка, тъй като те не престават да се появяват. Мравките проникват в дома ви и доближават до съвсем всички елементи от него. Топлото време утежнява обстановката и мравките се появяват на всички места. Насекомите могат да бъдат в действителност досадни и всички ние търсим верния метод да се отървем от тях.

Ето 7 метода за справяне с тези инсекти:

Измивайте кенчетата от сода
Да, мравките могат да доловят този сладостен мирис и да нахлуят в дома ви. Не просто ихвърляйте кенчетата в кофата, а преди да се отървете от тях, първо ги изплакнете.

Пикник маса
Това към този момент звучи занимателно. Ако сте на пикник, пробвайте да създадете един тип защитна линия, която да държи мравките надалеч от храната ви. Поставете четири тарелки под краката на масата и ги напълнете с вода. Мравките несъмнено ще попаднат в тези “басейни ”.

Капани
Натриевият борат е рисков за децата и домашните любимци. Използвайте го деликатно, в случай че има деца или животни в близост. Смесете боракс и захар и прибавете задоволително вода, с цел да получите сиропообразна консистенция, която в последна сметка ще се трансформира в паста. Мравките не могат да устоят на това. Прехвърлете сместа в съд, изсушете всички отвори за елементарно нахлуване. Капанът ще подейства.

Кайенски пипер
Лютият червен пипер е отличен репелент за инсекти и всичко, което би трябвало да се направи – е да го поръсете на входа на дома си или непосредствено до мравуняка. Разбира се, първо би трябвало да го намерите.

Оцет
Оцетът не вреди на мравките, само че сигурно нарушава обонянието им. Ако не можете да намерите мравуняка, просто напръскайте мравките с оцет и ги проследете. Там е вашият източник.

Унищожете мравките
Това може да наподобява грубо, само че да се отървете от мравките е здравословно деяние. Пуснете градинския маркуч в мравуняка или излейте вряла вода в него.

Защитете дома си
Предотвратете бъдещи нашествия. Премахнете остатъците, които мравките са оставили и почистете къщата си. Използвайте композиция от оцет и сапун.

Да се отървете от мравките е задоволително елементарно. Необходим ви е единствено оцет и задоволително самообладание.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР