7 млн. лв. са отпуснати за ремонт на пътя с.

...
7 млн. лв. са отпуснати за ремонт на пътя с.
Коментари Харесай

МС реши: 7 млн. лв. за ремонт на пътя Медово-Бата-Страцин

7 млн. лева са отпуснати за ремонт на пътя с. Медово-Бата-Страцин в община Поморие с решение на Министерски съвет. Средствата по плана се реализира в границите на бюджета на Министерство на регионалното развитие за 2022 година. Това заяви регионалният шеф проф. Мария Нейкова, която участва на сесия на общинския съвет в Поморие.

Проф. Нейкова сложи на вниманието на съветниците и още няколко значими тематики: До няколко седмици ще бъде финализирана процедурата по прекачване на бившето военно отделение в м. “Хонят “ на Общината. Сградите и терените ще се употребяват за решение на логистичните проблеми на общинските предприятия в Поморие. Казусът, търсил решение много време, е придвижен със съдействието на регионалния шеф по искане на кмета Иван Алексиев, тъй че процедурата да завърши срочно. В сходно закъснение сред редица администрации преди намесата на регионалния шеф е и процедурата по регистрация на лодкостоянка в гр. Ахелой.

" Само за два месеца страна и Община успяхме да свършим редица задания, изостанали във времето. Затова и моят апел пред вас и пред всички локални и държавни органи е за разумност, градивност и решения, водени от публичния интерес ", сподели регионалният шеф.

Тя прикани за бързи решения по проблемите на опазването на здравето в общината, както и за обезпечаване на общинско помещение за патриотичната активност на съюза на офицерите и сержантите от запаса.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР