7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън предупреди съперниците

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън предупреди съперниците
Коментари Харесай

Хамилтън: Сега съм още по-амбициран!

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън предизвести противниците си, че в този момент е “много по-амбициран ” спрямо предходни сезони. Британецът ще стартира през март 17-я си сезон във Формула 1, като това ще е 11-ата му акция с Мерцедес.

Хамилтън се върна към самото начало на кариерата си в картинна, с цел да илюстрира още по-ясно упоритостите си да се бори за 8-а международна купа.

“Помня какъв брой се вълнувах, когато видях първия ми картинг, който стоеше опакован в дневната ни - описа Хамилтън. - Видях без нашите да знаят и по-късно трябваше да се направя на сюрпризиран, когато ме повикаха, с цел да ми го покажат. От първия миг, в който се качих на този карт, се почувствах като едно с него. Знаех, че съм основан за това, знаех, че съм доста мощен, доста по-силен и окуражен от другите деца. Тази упоритост и предпочитание за триумфи са у мен от първия ми ден в спорта и към момента е тук. Тогава доста желаех да съумея, през днешния ден съм още по-амбициран. ”
 Най-големите заплати преди 10 години? Пак Хамилтън и Алонсо Най-големите заплати преди 10 години? Пак Хамилтън и Алонсо
Мерцедес ще показа новия си автомобил за сезон 2023 във Формула 1 на 15 септември на “Силвърстоун ”, като отборът резервира водачите си Хамилтън и Джордж Ръсел.
 Ще пребори ли Хамилтън проклятието „ 300 старта ”? Ще пребори ли Хамилтън проклятието „ 300 старта ”?
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР