69-годишен мъж пострада след взрив на газова бутилка в жилище

...
69-годишен мъж пострада след взрив на газова бутилка в жилище
Коментари Харесай

Ужасна смърт застигна емблематичен учител в Ардино

69-годишен мъж пострада след гърмеж на газова бутилка в жилище в Ардино и умря от пострадванията си, оповестява 24rodopi.com. Въпреки напъните, лекарите в Пловдив не са съумели да спасят Реджеб Еминов.

Мъжът бе откаран по неотложност в болница в Пловдив на 13 май откакто техническа нередовност в газова бутилка станала причина за пожар в дома му. Той получил изгаряния по тялото. Пожарът избухнал към 13 часа в неделния ден.

Еминов влезнал в дома си и светнал лампата в коридора без да усети миризмата на газ. Последвал гърмеж, който изхвърлил прозорците на 100 метра от блока. Екип на пожарната работа съумял да загаси пламъците, а потърпевшият първо бил превозен в болничното заведение в Кърджали. Получил е 2-ра степен изгаряния.

Реджеб Еминов е някогашен преподавател по физкултура. Негови възпитаници са били хиляди в Ардино. Всички го помнят като извънреден експерт и отличен педагог. От 28 години Еминов имал диабет, като по всяка възможност болестта е повода лекарите да не съумеят да го спасят поради тежките изгаряния по тялото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР