69-годишен мъж от китайския град Шанхай, който изглежда двойно по-млад

...
69-годишен мъж от китайския град Шанхай, който изглежда двойно по-млад
Коментари Харесай

Вярвате или не, но този китаец гони седемдесетака! А тайната на младостта му е...

69-годишен мъж от китайския град Шанхай, който наподобява двойно по-млад за възрастта си, описа пред „ Дейли мейл ” какво му помаха да запази младостта си. Според Ху Хай всичко се дължи на дейния му метод на живот.

Той счита, че разнообразните му увлечения също оказват помощ за това. Ху Хай се занимава с йога, обича да пее и танцува.





Възрастният мъж счита, че всеки човек има три възрасти: биологична, психическа и физическа. Той счита, че личната му психическа възраст не надвишава 20 години. Физическата си възраст пък пенсионерът мери благодарение на специфична машина, която демонстрира 43 години. „ Няма да се състарим и ще си останем постоянно млади, до момента в който се срещаме с нови и прелестни неща. Затова всеки ден се разсънвам и си споделям, че има още доста неща, които би трябвало да направя”, споделя Ху Хай.



Ху Хай е роден през 1950 година. Започва работа в текстилна фабрика и мечтаел да се изявява на сцената.



„ Мнозина желаеха да пея, да танцувам или да играя в театъра, само че защото бях член на комунистическата партия, не трябваше да занемарявам фабриката поради тези неща”, изяснява той. На 40-годишна възраст сменя специалността и става икономист.



През 2016 година взе участие и печели конкурс за възрастни хора на Шанхай. Там той се снабдява с признанието „ най-модерният дядо на Шанхай”.





Ху Хай има 37-годишна щерка, която към момента не го е дарила с внуци.


Снимки на Ху Хай със фамилията му, направени през 1991 и 2014 година

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР