68-годишната първа дама на Франция Брижит Макрон непрекъснато се опитва

...
68-годишната първа дама на Франция Брижит Макрон непрекъснато се опитва
Коментари Харесай

Първата дама на Франция предизвика бурна дискусия с външния си вид

68-годишната първа дама на Франция Брижит Макрон непрестанно се пробва да наподобява по-млада, с цел да не засрамва привлекателния си брачен партньор.

" Красотата изисква жертви " е девизът на мадам Макрон. Снежнобелите фасети, ясният овал на лицето и яркото русо са нейна запазена марка. 

Като една същинска парижанка, някогашната учителка постоянно прибягва до помощта на специалисти. Разкошни тоалети, подбрани от най-хубавите стилисти по света, токчета, рокли и тесни дънки. Брижит Макрон не се опасява да се облича като младо момиче и самоуверено показва формите си.

Преди три години тя даже се подложи на пластична интервенция, с цел да изтрие част от годинките от лицето си.

Интервенцията беше много сериозна и продължи повече от три часа. А откакто интервалът на възобновяване завърши, първата дама на Франция в действителност се подмлади доста.

Като всяка звезда, и Брижит Макрон понякога позволява гафове. Последният към този момент е мотив на бурна полемика в мрежата. 

Наскоро някогашната учителка се появи на значимо събитие с загар, който не остана неусетен от обществеността. Разглеждайки фрагментите от формалното мероприятие, мнозина означиха, че лицето й е много оранжево - нещо, което беше съвременно при започване на века. 

Част от феновете й са уверени, че госпожа Макрон се е престарала с автобронзанта.

Други пък считат, че е употребила неверен колорит на декор дьо тена.

Каквото и да се е случило, лицето на първата дама надалеч не е най-приятната панорама и въобще не  дава отговор на главната наклонност от последните години - да наподобява естествено.

Тухленият загар контрастира мощно с русата й коса и прави лицето й да наподобява още по-неестествено.

По-наблюдателните пък незабавно означават, че мазилото, което е употребила, е нанесено извънредно неравномерно и тук-там се виждат бели линии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР