67-годишната Глория Хироко Чапман, съпругата на убиеца на Джон Ленън,

...
67-годишната Глория Хироко Чапман, съпругата на убиеца на Джон Ленън,
Коментари Харесай

Съпругата на убиеца на Джон Ленън знаела два месеца по-рано за убийството

67-годишната Глория Хироко Чапман, брачната половинка на килъра на Джон Ленън, признава, че е знаела, че Марк Чапман ще убие един от членовете на " Бийтълс ". Тя е знаела за убийството два месеца преди да се случи нещастието, написа " Дейли мейл ".

" Когато чух, че в Ню Йорк е имало пукотевица и е погубен Джон Ленън, знаех, че отговорен за това е моят брачен партньор ", споделя Глория пред " Мирър ". Тя прецизира, че брачният партньор й на няколко пъти възнамерявал да убие именития музикант, само че тя успявала да предотврати това.

" Първия път, когато изиска да убие Джон, той се върна в къщи извънредно уплашен. Каза ми, че се е отказал, тъй като прекомерно доста ме обича ", твърди Глория. В последна сметка Марк Чапман се взема решение да убие някогашния член на " Бийтълс ", с цел да стане и неговото име световноизвестно.

 Сградата, в която Джон Ленън живее и пред която е погубен.
Джон Ленън бе погубен на 8 декември 1980 година с четири патрона в гърба . Марк в действителност е някогашен почитател на Ленън, само че побеснява когато музикантът споделя, че " Бийтълс " са по-популярни и от Исус.

Чапман е наказан на пожизнен затвор , а откакто излежава 20 години в пандиза , получава правото на всеки две години да пуска молба за освобождението си . До 2016 година той е пуснал девет молби за условно наказване и всички са отхвърлени.
Този месец, след 38 години зад решетките, към този момент 62-годишният Марк има намерение да пусне следващото прошение.

" Няма значение какъв брой време моят Марк ще прекара в пандиза, аз ще го очаквам ", споделя Глория и прибавя, че се опасява, че почитателите на Ленън ще желаят да отмъстят. Тя споделя още, че вярата не й разрешава да напусне брачна половинка си, за който се е омъжила 18 месеца преди убийството на Ленън. През всичките тези години тя постоянно го посещава и в пандиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР