66-годишният Димитър, който на 30 декември преби до смърт 6-годишното

...
66-годишният Димитър, който на 30 декември преби до смърт 6-годишното
Коментари Харесай

Почина мъжът, който уби 6-годишното си внуче в Монтана и преби жена си

66-годишният Димитър, който на 30 декември преби до гибел 6-годишното си внуче и нарани грубо брачната половинка си с железна тръба по време на фамилен скандал, е умрял в „ Пирогов ", научи BulNews. Насилникът ще бъде заровен служебно.
Жестокият побой в дома на фамилията на първия етаж на блок в квартал „ Младост " в Монтана се случи към 21 часа на 30 декември.



Съседи чули виковете на дамата и детето и подали сигнал на телефон 112. Полицията пристигнала неотложно и разкрила 6-годишното момченце в безсъзнание, като в безпомощно положение била и 60-годишната му баба.
Когато видял униформените 66-годишният Димитър съумял да скочи през прозореца. Качил се в колата си и подкарал към индустриалната зона, където опитал да се самозапали. Към 22.30 часа е бил открит жив в изгорелия автомобил на улица "Диана " и откаран в болница.
Установено било, че има 35-40 % изгаряния по тялото и е превозен за лекуване в клиниката по изгаряния "Пирогов " в София, където през вчерашния ден е умрял.
Бабата към момента е в сериозно положение в болничното заведение в Монтана, направени са ѝ няколко интервенции.
Припомняме, че 6-годишното момченце издъхна на 3 януари, без да пристигна в схващане.



То било с тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в мозъка и с доста други пострадвания по главата и тялото. Оперирано е по неотложност, само че контузиите били „ несъвместими с живота ", споделят лекарите от реанимацията на болничното заведение.



Причините за експанзията на Димитър към момента не са ясни, само че съгласно хора, познавали фамилията, мъжът е подлагал на принуждение брачната половинка си от години.
Димитър бил фермер, отглеждал животни край Монтана, а брачната половинка му е помощник-възпитател в детска градина в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР