657 л нелегален алкохол задържаха митнически служители от Митница Лом

...
657 л нелегален алкохол задържаха митнически служители от Митница Лом
Коментари Харесай

Нелегален казан и половин тон ракия иззеха митничари от Лом

657 л незаконен алкохол задържаха митнически чиновници от Митница Лом при две инспекции по линия на изваряването на ракия в нерегистрирани обекти.

Нерегистриран работещ котел разкриха митнически чиновници от митница Лом. На 21.10.2017 година правят инспекция в частен парцел в региона на Вършец, където откриват нерегистриран котел за преваряване на ракия, който сега на инспекцията е бил зареден и е работил. Освен казана митническите чиновници откриват и 407 литра изварен алкохол, от които 90 литра от настоящото преваряване и останалите складирани в парцела. Алкохолът е съхраняван най-вече в пластмасови туби и бидони.

Два дни по-късно, на 23.10.207г., още веднъж чиновници на бранш „ Оперативен надзор " в отдел „ Митническо разузнаване и следствие " на Митница Лом, взаимно с митническа мобилна група, селектират за инспекция парцел в село в област Монтана. При огледа митническите инспектори откриват нерегистриран, само че и неработещ котел, както и съществуване на 250 литра етилов алкохол без документи, удостоверяващи заплащането, начисляването или обезпечаването на данък.

Алкохолът от двата случая и работещия котел са арестувани. По двата случая са стартирани административнонаказателни произвоства, взети са проби за лабораторен разбор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР