63-годишна варненка получи контузии при катастрофа, която сама предизвика. Пътният

...
63-годишна варненка получи контузии при катастрофа, която сама предизвика. Пътният
Коментари Харесай

Шофьорка пострада, след като мина на червено

63-годишна варненка получи травми при злополука, която сама провокира. Пътният случай е станал на кръстовището на бул. „ Трети март ” и ул. „ Анна Феликсова ” през вчерашния ден към 15.30 часа, оповестиха от полицията в морската столица.

Жената била зад кормилото на лека кола „ Рено ”. Навлязла в кръстовището на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и се блъснала с лека кола „ Мерцедес ”.

Пострадалата е прегледана и освободена за домашно лекуване. Холандец с велосипед се потроши при пътен случай в околност Салтанат в четвъртък, към 14.10 часа. 72-годишният гражданин на Кралство Нидерландия изгубил надзор над колелото при стръмен десен завой и се блъсна в лека кола.

Велосипедистът е настанен за лекуване в болнично заведение с фрактури на дясната ключица и четири ребра, няма заплаха за живота му. 38-годишен от Суворово бе засечен в града да кара почерпен и с МПС без регистрационни табели.

Това е станало към 19.00 часа нощес. Тестът с дрегер отчел 1,91 промила в издишания въздух. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура-Девня.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР