62-годишният Евгений Пригожин се крие в един от малкото хотели

...
62-годишният Евгений Пригожин се крие в един от малкото хотели
Коментари Харесай

Пригожин е в хотел в Минск в стая без прозорци от страх да не бъде убит

62-годишният Евгений Пригожин се крие в един от дребното хотели в Минск, а в стаята му няма прозорци, с цел да избегне " самоубийство " както други някогашни врагове на Владимир Путин, както и да се отбрани от възможни опити за ликвидиране, се споделя в материал на " ", като е представен специалист от американското разузнаване.

Шефът на частната военна компания " Вагнер " е в столицата на Беларус от през вчерашния ден, след като  анулира похода на армията си към Москва и реализирана сделка с посредничеството на беларуския президент Александър Лукашенко.

Запитан за местонахождението на Пригожин през вчерашния ден, сенатор Марк Уокър, ръководител на комисията по разузнаване на Сената на Съединени американски щати, сподели, че има известия, че той е бил в хотел без прозорци, добавя " Сън ".

" Има редица съветски сътрудници, които са се сблъскали с Путин през последната година и половина, които мистериозно са паднали от прозорците на петия, шестия или седмия етаж “, споделя Уокър, съгласно Daily Mail.

Тони Маскръчка [**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР