Съпредседателят на ПП Кирил Петков определи твърденията, че е станал

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков определи твърденията, че е станал
Коментари Харесай

Кирил Петков за фалшифицираните документи: Кьорфишек на ДАНС, ченгеджийски номер

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков дефинира изказванията, че е станал министър на стопанската система с фалшифицирани документи, които са готови от Лена Бориславова като кьорфишек на ДАНС. Вчера проверяващият уебсайт „ Биволъ “ разгласява публикация, в която се твърди, че Кирил Петков е станал длъжностен министър на стопанската система с цената на фалшифицирани документи, показани на Агенцията по вписванията.

Пред БНР Кирил Петков разгласи, че новината се завъртяла в „ несериозни медии “ и че се употребява с чисто предизборна компроматна цел. Обясни, че това бил „ следващият ченгеджийски номер “. Петков уточни, че е бил част от съдружие „ Да запазим Корал “, само че е излязъл от организацията през 2021 година По думите му внезапно и отникъде, в предизборната акция, „ следващият фишек от ДАНС “ идва три години по-късно.

28 април 2024, 09:00

Сдружение „ Да запазим Корал “: Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни

„ Чудят се към този момент какво да създадат. В тази акция очевидно не могат да ни оборят на действителните хрумвания по какъв начин България да наподобява и иската ни заровят в калта и ДАНС, несъмнено, е бухалката, която се употребява “, добави Кирил Петков.

Според водача на Политическа партия „ ДАНС има над 2000 чиновници и могат да бъдат впрегнати всеки ден да измислят по нещо като компромат “. Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ отхвърли „ волно или несъзнателно “ да е покровителствал контрабанден канал в митниците. „ За мен, Асен Василев, акад. Николай Денков подсигурявам с главата си, че не са откраднали една стотинка от тази страна “, съобщи Петков.

По думите му за всеки действителен скандал се вършат опити за паралелни, измислени кавги, като задачата е да се каже, че „ всички са маскари “.

Във връзка с Бойко Рашков, Кирил Петков уточни, че съгласно него той е бил един от борците против корупцията. Също по този начин съобщи, че Бойко Рашков ще бъде в листите за изборите. Петков предизвести политическите си съперници, че не може да лъжат непрекъснато, тъй като в приказката „ Лъжливото овчарче “ на третия път никой не има вяра.

„ Нашата общественост, нейната заедност ни прави мощни, не е функционалност на позиции и постове, а на идея. Научаваме си уроците и разбираме, че единствено дружно можем. Ставаме незаобиколим фактор “, безапелационен е Петков и регистрира като неточност, че договарянията за ротацията не са били обществени.

За разликата от 7% с ГЕРБ при социологическите изследвания, той изясни, че това са „ периферии, които се чудят дали да гласоподават или не “. „ Ние ще създадем за наши гласоподаватели, почувствани афектирани от сглобката, да ги активираме, това са тези 7 – 8% “, надява се той. И даде обещание, че ПП-ДБ няма да разрешат да се разцепи демократичната общественост, която има 700 000 души.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР