Кийр Стармър потвърди, че тройното заключване на пенсиите ще остане

...
Кийр Стармър потвърди, че тройното заключване на пенсиите ще остане
Коментари Харесай

Кийр Стармър дава актуална информация за бъдещето на тройното заключване на пенсиите, ако лейбъристите спечелят изборите

Кийр Стармър удостовери, че тройното заключване на пенсиите ще остане в действие най-малко през идващите пет години, в случай че той стане министър-председател.

Лидерът на лейбъристите сподели, че задължението ще бъде включен в предизборния манифест на неговата партия, тъй че английските пенсионери да могат да се „ любуват на златните си години “.

В публикация за Express господин Стармър сподели: „ Британските пенсионери заслужават сигурност и политиците да бъдат откровени с тях, с цел да могат да възнамеряват живота си. Ето за какво тройното заключване на пенсиите ще бъде в манифеста на труда и ще бъде предпазено за времето на идващия парламент.

„ Тази гаранция ще подсигурява, че пенсионерите могат да се насладят на златните си години. Пари за харчене за внуците, в дни на открито, по празниците - всички неща, които внасят цвят в живота ни. " Той също по този начин сподели, че държавното управление може да покрие разноските, като сподели: „ Отхвърлям причините на тези, които споделят, че тройното заключване би трябвало да отпадне, тъй като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР