62-годишен мъж от град Неделино е задържан, след закани за

...
62-годишен мъж от град Неделино е задържан, след закани за
Коментари Харесай

Задържаха мъж в Неделино, след закани за убийство на свой съгражданин

62-годишен мъж от град Неделино е арестуван, след закани за ликвидиране на собствен съгражданин, осведомят от пресцентъра на полицията в Смолян.

Мъжът е откаран в полицейският арест през вчерашния ден по обяд, малко преди този момент е отправял закани пред заведение против 51-годишен мъж от Неделино.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа, а в РУ-Златоград е стартирано бързо произвеждане, осведомят още от полицията.

От видеоклип, популяризиран в обществените мрежи от 51-годишният мъж, против който е отправена експанзията, излиза наяве, че спора поражда пред събрали се хора, към някогашният министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Бившият и сегашен претендент за депутат от " Продължаваме промяната " е бил на обиколка в Неделино На фрагментите се вижда още и локални хора, някои от които са ангажирани и политически. Снимащия видиото насочва реплики към Рашков, като му споделя, че към него има хора, които са отговорни за закриването на работни места в Неделино. След отдръпването на Рашков, стартира спор сред 62-годишният мъж и неговия съгражданин, който снима с телефона. Чуват се глас, който приказва за злоупотреби и за взимане на високи хонорари, след което индивидът от срещната страна се нахвърля и стартира да заплашва съперника си. Трето лице съумява да предотврати сборичкване. В следствие полицията арестува по-възрастният мъж, който се оказва шеф на локална обществена институция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР