61-годишният Бургазлия Николай Панайотов спечели поредната месечна награда от Лотарията

...
61-годишният Бургазлия Николай Панайотов спечели поредната месечна награда от Лотарията
Коментари Харесай

Бургазлия спечели 2 000 лв. от лотарията на НАП

61-годишният Бургазлия Николай Панайотов завоюва следващата месечна премия от Лотарията на Националната организация за приходите с касови бележки. Териториалният шеф на Национална агенция за приходите Бургас Татяна Кънчева връчи на късметлията чек за 2000 лв..

Докато е бил на отмора във Велинград, бургазлията е решил да записва в уеб страницата на играта фискален бон за три лв.. Това не е първата касова записка, която записвам, аз съм обожател на тази Лотария, защото тя спомага за изсветляването на българската стопанска система, разяснява при приемането на чека господин Панайотов. Териториалният шеф на Национална агенция за приходите Бургас Татяна Кънчева пожела на печелившия да продължи да изисква от търговците постоянно касови бележки и да не престава да търси шанса си посредством Лотарията на Националната организация за приходите, тъй като по този метод той става част от разрастващото се интензивно гражданско общество, сензитивно и реагиращо при неспазване на законите.

Фискални бонове за близо 19 милиона лв., регистрирани до този миг единствено от град Бургас, вземат участие в конкуренцията за 50 000 лева – огромната премия във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Националната организация за приходите. Общият брой на записаните до момента от морския град касови бележки надвишава един милион и триста хиляди. В народен мащаб  в конкуренцията вземат участие над 20 милиона касови бележки на обща стойност близо 302млн.лв.

Лотарията с касови бележки към този момент се употребява с огромна известност и в обществената мрежа Facebook. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има хиляди почитатели и лайкове от регистрирани консуматори.

В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР