6 самоопределящи се „Войници на Христос“ бяха арестувани, след като недохранена жена беше намерена мъртва в багажника на колата край спа в Джорджия

...
Петима възрастни и 15-годишен бяха задържани в четвъртък по обвинения
Коментари Харесай

Петима възрастни и 15-годишен бяха задържани в четвъртък по обвинения в убийство, след като тялото на жена беше намерени в багажника на кола, паркирана пред популярен спа център в окръг Гуинет в Джорджия. Шестимата заподозрени са посочили, че принадлежат към религиозна група, наречена „Войници на Христос“, каза полицията.

Разследващите казаха на новинарските издания, че някой е съобщил за откритието около 22:50 часа. Вторник извън Джеджу, корейски спа и сауна в Дулут, Джорджия. На пресконференция в четвъртък властите казаха, че спа центърът не изглежда замесен в инцидента.

Жертвата, според заповедите за арест, е била гладувана и бита в продължение на седмици, преди в крайна сметка да умре. Полицията смята, че гладът е започнал на 3 август. Не е ясно кога е починала жертвата.

Публикация във Facebook.

Всички са задържани без гаранция. Не беше известно дали някой от тях е имал адвокат, който да говори от тяхно име.

Детективите смятат, че Хюн е бил шофьорът на колата, в която е било тялото на жертвата.

След като паркира автомобил рано във вторник, той се обадил на роднина да го вземе, каза полицията в съобщение за пресата. След това членът на семейството транспортира Хюн до болница в района на Атланта за несвързани наранявания. Докато беше там, той помоли члена на семейството да вземе лична вещ от автомобила. Когато членът на семейството се върнал в автомобила, той открил тялото на жената в багажника и се обадил на 911, каза полицията.

Разследването доведе до заповед за обиск на дом в некорпоративен Лорънсвил, който има връзки с Хюн .

„Жертвата очевидно е била подложена на побой и недохранване в продължение на седмици. Тялото на жертвата тежи приблизително 70 паунда, когато е открито от детективите. Службата на съдебната медицина смята, че недохранването може да е допринесъл фактор за нейната смърт. причината за смъртта все още се разследва", се казва в съобщението за новините.

Детективите смятат, че престъплението е извършено в мазето на дома, каза полицията.

Детективите смятат, че жертвата се е преместила в Съединените щати от Южна Корея през лятото, за да се присъедини към религиозна организация, известна като "Войниците на Христос". Заподозрените се наричат ​​​​членове на групата, казаха следователите.

Семейството на жертвата е от Южна Корея и все още не са подадени съобщения за смърт.

Ранди Адамс, който живее срещу дома, където според полицията са извършени престъпленията, каза пред Atlanta News First, че смята, че заподозрените са се преместили в дома преди около година.

Адамс каза на изхода, че рядко ги е виждал, той ги е виждал Вторник вечер, застанал в кръг на улицата. Това беше нощта, когато беше открито тялото.

„Беше странно, защото беше някак интимно. Можеше да се види, че са много близки“, каза той.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР