6 години и 8 месеца е присъдата за Иван Димитров-Гожолето,

...
6 години и 8 месеца е присъдата за Иван Димитров-Гожолето,
Коментари Харесай

Близо 7 години затвор за Гожолето, който влачи и уби с колата си 16-годишния Дейвид

6 години и 8 месеца е присъдата за Иван Димитров-Гожолето, който на 5 юли предходната година пийнал с колата си влачи и умъртви в Игнатиево 16-годишния Дейвид. "Чичо стой ", крещяла жертвата, само че пияният и без брошура водач го премаза и избяга.
42-годишният Иван призна напълно обвинителния акт и отхвърли да се събират други доказателства в правосъдната фаза. Съдът почете настояването на страните за осъществяване на кратко правосъдно разследване. В този случай наказването бе понижено с една трета. Гожолето съобщи, че доста съжалява за случая и изиска по-нисък размер на наказването. Но магистратите не откриха смекчаващи виновността условия.
На 5 юли 2018г. след среднощ Иван настига с реното си група момчета, които отишли до локалния магазин в Игнатиево и се насочва заплашително към тях. После се връща назад и блъска Дейвид, с който са от един жанр. Гожолето освен че не спрял, само че и карал лудо с намиращия се в смут на тавана на колата Дейвид. Въпреки апелите на момчето да спре, той минал огромно разстояние, след което избягал. Жертвата паднал и по-късно умря от раните си във варненската болница "Св. Анна ". Гожолето скиташе 10 дни, изтегля даже фамилията си от Игнатиево, поради боязън от възмездие. После се съобщи и откакто излезе от ареста, изясни на другите роми в града, че не е желал нещастието да се случи.
Справката за съдимост на Иван демонстрира, че той има 11 влезнали в действие присъди, от които 4 присъди са за ръководство на кола след приложимост на алкохол и 1 присъда за ръководство на автомобил при липса на дееспособност. Той в никакъв случай не е имал шофьорска брошура и има 19 влезнали в действие наказателни постановления за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР