56-годишен мъж реши сам да сложи край на живота си

...
56-годишен мъж реши сам да сложи край на живота си
Коментари Харесай

Трагедия! Мъж полетя от балкон в Кючука и загина

56-годишен мъж реши самичък да постави завършек на живота си и се хвърли от четвъртия етаж на жилищен блок в регион „ Южен “, научи „ Марица “. Инцидентът е станал в ранните часове на днешния ден – сред 6:30 и 7 сутринта, в панелка при започване на улица „ Стефан Стамболов “ в Кючука.

За смразяващия случай към този момент са разбрали всички комшии от входа. Съседката от първия етаж чула тъпия удар на тялото, което е паднало в градинката зад блока, само че е помислила, че някой още веднъж е хвърлил чувал с отпадък от терасата си. Друг инцидентен минувач, обаче, видял по какъв начин мъжът лежи неподвижен на тревата и незабавно алармирал на полицията.

Към мястото незабавно са били изпратени униформени чиновници, които да обезопасят мястото на случая. Когато екип на „ Марица “ дойде в квартал „ Кючук Париж “, изстиващото тяло към този момент беше покрито с аленочервен чаршаф и оградено с полицейска линия. За спокойствието в квартала се грижеха двама чиновници на локалното районно управление (на МВР), които чакаха сътрудниците им да извършат оглед.

Съседи описаха пред репортера на „ Марица “, че скочилият от четвъртия етаж се споделя Красимир Д. Мъжът живеел в блока от самото му изграждане – през 1979 година. Загубил зрението си преди няколко седмици и от този момент живеел в огромни страдания, защото нямало кой да го гледа. Жилището на улица „ Стефан Стамболов “ Красимир делял с 83-годишната си майка, която нямала опция да се грижи за него.

Други комшии описаха, че нощес до късно през нощта от жилището са се чували кавги, кряскане и тракане. Красимир е желал да скача, а роднините му се канили да го вързват, с цел да не може да постави завършек на живота си.

Мъжът е заявявал желанието си да полети от терасата и преди този момент: „ Често споделяше, че ще се хвърля и ми обясняваше по какъв начин не устоя към този момент. Вървеше по входа, чукаше на вратите и молеше съседите за ястие, пиянство, цигари, даже лимонада “ описа съседа Костадинов.

Преди няколко дни Красимир паднал на стълбите и не съумял да се качи до жилището си. Наложило се комшиите да го избавят и качват догоре. Случвало се е и да краде от избите на етажната благосъстоятелност.

„ Красимир живееше сложен живот и доста страдаше през последните седмици. Явно това го е подтикнало към самоубийство. Жалко е, че доста българи към този момент са докарани до това положение на беззащитност и не виждат различен излаз, с изключение на гибелта “, разясниха съседи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР