56-годишен жител на Радомир е задържан от служителите на Районно

...
56-годишен жител на Радомир е задържан от служителите на Районно
Коментари Харесай

Пиян-залян от Радомир помля три коли в ПТП

56-годишен гражданин на Радомир е арестуван от чиновниците на Районно ръководство в града. Той е бил в нетрезво положение и е виновен за блъскането на три леки автомобила, оповестиха от пресцентъра на полицията в Перник.

Сигнал за първия ударен лек автомобил е подаден през вчерашния ден към 09:20 ч. на телефон 112 в дежурната част на полицията в Радомир.

Потърпевшият обяснил пред органите на реда, че на ул. " Велчо " бил застигнат от друго возило, чийто лидер го блъснал откъм гърба и избягал в посока с. Червена могила. Мъжът от своя страна последвал причинителя на случая, чийто автомобил траял да се движи с висока скорост. По пътя си пияният водач застигнал и блъснал още две други возила. Вследствие от удара едното даже било изхвърлено настрана от пътното платно. Шофьорът, предизвикал ударите, още веднъж не спрял и траял.

Малко по-късно той бил застигнат от полицейски автопатрул и спрян в с. Друган.

Установено е, че зад кормилото е управлявал 56-годишен гражданин на Радомир. При изпробването му с техническо средство за алкохол са регистрирани 2,29 промила в издишания въздух. Той е арестуван за до 24 ч. с полицейска мярка и против него е стартирано бързо произвеждане под надзора на прокуратурата. 

При случаите няма потърпевши хора, а единствено нанесени материални вреди на колите, оповестяват от полицията.

В сходен случай през януари тази година в Перник бе арестуван 30-годишен мъж, съпричастен към нанасянето на материални вреди на четири леки автомобила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР