55-годишната британка Джули Шен разбрала, че е болна от рак

...
55-годишната британка Джули Шен разбрала, че е болна от рак
Коментари Харесай

Умираща от рак, продаде безценни семейни реликви, за да плати погребението си, сега съжалява горчиво

55-годишната британка Джули Шен схванала, че е болна от рак на белите дробове в терминален етап и остава напълно малко време на този свят. Жената продала всички фамилни реликви, с цел да може да заплати погребението си, само че по-късно схванала, че лекарят се е объркал и тя е изцяло здрава, оповестява " Дейли мейл ". Женщина продала семейные реликвии, чтобы оплатить свои похороны, а потом разбрала, что гадател ошибся — она совершенно здорова, рассказывает Daily Mail, представена от Блиц.

През януари 2015 година Шен отишла на обзор при лекаря си и останала потресена, откакто схванала, че й остават няколко месеца живот. Специалистът й обяснил, че има неизцерим рак на белите дробове. Джули схванала, че й е време да се приготви за най-лошото и с цел да не е в тежест на околните си, решила сама да събере пари за погребението си.   " Наложи ми се да продам съвсем всичките си полезности, с цел да мога да платя погребението си. Нямах никакви пари, само че не желаех да оставям това задължение на околните си ", споделя Джули.  

Британката се разделила със златните си пръстени, останали от баба й, други декорации и няколко предмета с антикварна стойност. А след месец станало ясно, че персоналният й доктор е позволил неточност и тя не страда от никакъв рак.  Медиците от профилираната онкологична клиника обяснили на дамата, че докторът й няма нужната подготовка за слагането на сходна сериозна диагноза. " Отидох отново при лекаря, с цел да схвана за какво е позволил такава неточност. Но той отхвърли да беседва с мен и позвъни в полицията, с цел да ме изведат ", споделя госпожа Шен.  

От момента, в който чува неправилната диагноза, са минали три години, само че Джули към момента не може да прежали загубата на фамилните скъпоценности. Мечтата й била един ден да ги съобщи на децата си.  Тя продължава да упорства да получи отговор от лекаря, сложил й неправилната диагноза.   " Никога няма да съумея да си върна реликвите, които означаваха толкоз доста за мен. Минаха три години, само че аз към момента желая да схвана по какъв начин по този начин лекарят се обърка. Заслужавам отговори по-късно, което ми се наложи да преживея ", споделя 55-годишната британка. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР