52-годишната Гала е най-дългогодишната телевизионна водеща заедно със Слави Трифонов,

...
52-годишната Гала е най-дългогодишната телевизионна водеща заедно със Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Вижте Гала преди 30 години

52-годишната Гала е най-дългогодишната телевизионна водеща дружно със Слави Трифонов, напомня Hotnews.bg със забележителни фотоси. Кариерата на русокоската стартира още при започване на 90-те години като момиче на шанса в супершоу „ Невада”. Именно стартът й ни напомни преди седмици Българска национална телевизия със своето най-хубаво и гледано предаване”БНТ на 60”. Шоуто с водещ Драго Драганов очевидно е било следено с интерес от дъщерята на Гала Мари-Константин, която щастливо разяснява:”мама не е мръднала, същата си е”.



Уникалните фотоси бяха качени като стори в инстаграм и остана в мрежата единствено ден, само че Hotnews.bg ги резервира особено за любопитните почитатели на водещата. След като се изявява в Българска национална телевизия, Гала получава покана от трагично починалата Силва Зурлева да стартира дамско предаване в Нова телевизия през 2000 година и продължава и до в този момент.



Гала може да е суетна, само че не харчи толкоз за козметика и разкрасителни процедури що се касае за... храна . Бившето момиче на "Невада " е пристрастена към това да води здравословен метод на живот, а когато избира какво да яде купува най-скъпото и качествено.

"Аз би трябвало да си призная, че разходвам най-вече не за дарове или пътувания, а за храна и питиета. Но аз съм познавач на положителната храна. Опитвам се да си закупувам качествени, от време на време био-храни. Вкусни. Напитките също са ми значими да са положителни, виновността, които си закупувам. Така че най-вече за това разходвам. За дарове не знам какъв брой, закупувам дарове, само че най-вече разходвам за храна ", разкри водещата до момента в който дискутираха тематика в "На кафе ".

View this post on Instagram
A post shared by ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe) on Oct 2, 2019 at 1:45am PDT

Колегата й Юлиан Константинов добави: "Българинът е международен първенец по едно нещо - примерно получаваш 1500 лв., а харчиш 2500 лв. ". Темата беше заформена във връзка статистика, съгласно която българите са похарчили сред 2,2 и 2,4 милиарда лв. по коледните и новогодишните празници. Кристина Патрашкова не остана по-назад и също показа защо профуква най-вече финанси. Макар и постоянно да е подлагала на критика Златките и темподобните, се оказа, че и тя има едно от техните качества, а точно да дава парите си за бижута и облекла. Ева Веселинова пък установи, че най-голяма част от средствата й отиват за покриване на сметки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР