50 милиона лева е сумата, която е раздадена само за

...
50 милиона лева е сумата, която е раздадена само за
Коментари Харесай

Суми, колкото за издръжката на цяла община, е раздало тотото за половин година

50 милиона лв. е сумата, която е раздадена единствено за половин година от СПОРТ ТОТО. За този интервал играта направи нови шестима българи милионери. Колосалната сума е задоволителна за годишната прехрана на цяла община, с почти население от 40 000 души. Проучване на blitz откри, че да вземем за пример община Самоков е с годишен проектобюджет от 39 567 293 лв., а плануваните разноски за годината на община Перник са 37 115 060 лв..

Щом бюджетът на една община е по-малък от 50 милиона, то какво ли биха могли да създадат печелившите от тотализатора с сходна сума? 50 милиона стигат за всички тото късметлии да осъществят и най-големите си фантазии. Дори това да значи живот като холивудска звезда, със лично имение или пък с две.

Адел тази година похарчи 10 милиона $ или близо 18 милиона лв. за къща с 5 спални, 6 бани, голям офис, арт студио и личен офис. Разбира се, басейнът е по дифолт и е неизменима част от звездните недвижими парцели. По-скромна се оказва Мадона, която закупи имение в Лисабон, където възнамерява да се реалокира в миналото. За старинната къща, която ексцентричната певица възнамерява да трансформира в собствен дом, са платени 7,5 млн. $ или 13,5 милиона лв..

Имотът съставлява дребен замък, датиращ от 18-и век, в сърцето на града. Имението на Мохамед Али, което е посещавано от Майкъл Джексън и Обама, се продава за 17 милиона $ или 30,6 милиона лв.. Kъщaтa имa 9 cпaлни и 4 пищнo дeĸopиpaни бaни. Tя paзпoлaгa cъc coбcтвeн бap и гoлямa днeвнa. А гoлямa чacт oт пpoзopцитe в нeя ca изpиcyвaни oт извecтния aмepиĸaнcĸи xyдoжниĸ Лyиc Koмфopт Tифaни.

Ако пък предпочитате да трупате прекарвания пред движимости, то с 50 милиона лв. можете да запълните програмата си за много време напред.

Проверка на blitz откри, че обиколка по света с круизен транспортен съд, в най-голям клас каюта за двама души, може да излезе 149 434 лв.. Ако сте четиричленно семейство, с две относително пораснали деца, това незабравимо наслаждение ще коства близо 300 000 лв.. Круизното премеждие трае 116 дни и обгръща над 30 страни от Южна Америка, Азия, Африка, Европа, Австралия и острови в Тихия и Индийския океан.

Луксозният круизен транспортен съд отпътува на обиколката на 06.01.2020 година, демонстрира информация в български уебсайт за круизи. Така че в случай че цялостен живот мечтаете за сходно прекарване - можете да пуснете фиш още за идващото изтегляне на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “, където джакпотът се чака да доближи невероятните 3 250 000 лв.. Общата сума на облагите ще бъде близо 7 000 000 лв..


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР