50-годишният пловдивчанин Димо Петров Флорината изживя тази нощ най-унизителния откъс

...
50-годишният пловдивчанин Димо Петров Флорината изживя тази нощ най-унизителния откъс
Коментари Харесай

Зрелищно ВИДЕО от арестите в еротик клуба в Слънчев бряг

50-годишният пловдивчанин Димо Петров Флорината изживя тази нощ най-унизителния фрагмент от житейската си биография.

В самия кипеж на сезона в Слънчев бряг баровец №1, Флорината се озова прострян на основната алея пред паметния увеселителен комплекс „ Den Glade Viking ” малко преди среднощ пред очите на стотици туристи и евентуални клиенти, написа " Флагман ".

Ексклузивно видео е запечатало по какъв начин спецполицаи от ОД на МВР-Бургас го повалят в прахта, съсипвайки марковите му облекла. За наблягане е, че това лято Флорината бе направил съвършено тяло, което демонстрираше на драго сърце измежду морските талази, а в свободното от плуване и фитнес време джиткаше с ултра безценен поръчков Мерцедес из неразрешените зони на Слънчев бряг.



Самият Петров обичал да се хвали, че возилото коствало 250 хил.лв., външният му тип респектирал служителите на реда и паяк-а на АД-то. Този сезон той не криел, че внезапно е повишил виталния си стандарт, компенсирайки по неразбираем метод загубите след ареста му през март 2018 година – по обвиняване за склоняване към проституция и трафик на дами за полова употреба.

Снощи в еротик бара „ Мулен руж ” – благосъстоятелност на Флорината, се правят дейности по определяне на съществуването на наркотични субстанции за разпространяване и приложимост на място, каквито бяха открити в едноименния еротик бар в Банско през 2018 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР