50 000 евро и близо 20 000 лв. са открити

...
50 000 евро и близо 20 000 лв. са открити
Коментари Харесай

Скандалът трещи! Заковаха висш прокурор с пари и оръжие

50 000 евро и близо 20 000 лева са открити в служебната каса на апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров при акцията на Софийската градска прокуратура, съобщи БЛИЦ.

При претършуване на парцели, благосъстоятелност или употребени от Чавдаров, проверяващите са разкрили и иззели и близо 300 нелегално притежавани муниции - патрони за автомат " Калашников " и за бойни револвери. Акцията стартира по-рано през днешния ден и в следобедните часове.
-->
До момента не е обяснен произходът на средствата, както и за какво Чавдаров не ги е показал в годишната си декларация пред Инспектората на Висш съдебен съвет.

Действията на командированите от столицата във Варна магистрати е по отношение на досъдебно произвеждане за корупция против висшия магистрат. Срещу Чавдаров има подадени сигнали за искане и приемане на пари против споразумяване на каузи, оповестява NOVA.

Към момента от Софийска градска прокуратура отхвърлят публична информация.

Владимир Чавдаров е административен началник на един от петте апелативни региона в страната от 2018 година насам, което прави акцията невиждана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР