5 неща, които са задължителни за дълбоката мъжка любов.Ако искате

...
5 неща, които са задължителни за дълбоката мъжка любов.Ако искате
Коментари Харесай

Какво кара един мъж да обича една жена?

5 неща, които са наложителни за дълбоката мъжка обич.

Ако желаете един мъж не просто да се влюби във вас, само че да ви обикне и да изиска да останете дружно цялостен живот, той има потребност от следните неща.

1. Да го обичате и приемате подобен, какъвто е.

За един мъж да бъде свестен и признат подобен, какъвто е, е тъкмо толкоз значимо, едвам се усеща обичан. Затова непрекъснатата рецензия и натискът върху него да се промени убиват желанието да бъде с вас.

Нормално е да му вършиме забележка за някои дребни действия, само че не и да атакувате сърцевината на неговата персона. По-нормално би било да си тръгнете, в случай че чак толкоз не споделяте полезностите му, не разбирате метода му на мислене и това към какво се стреми. В противоположен случай единствено ще го накарате да се усеща деградиран и отхвърлен. Запомнете – вашата роля в живота на който и да е мъж не е на възпитателка. Вие не сте в живота му, с цел да изкарате кирливите му ризи и да му покажете верния път. Обичайте го подобен, какъвто е – посредствен. Ако не съумеете, тръгнете си от него.

2. Познавате го.

Това е значително за възприятието на непосредственост. Мъжът има потребност да знае, че го виждате подобен, какъвто е – с неповторимите си гении, позитивни и негативни качества, с дребните му странности, даже с комплексите му. Ако го накарате да ви довери фантазиите си и най-големите си болки, без да му натяквате за нищо, без да го иронизирате, без да употребявате тази информация против него, това ще сътвори същинска и дълбока обвързаност.

Казано по-просто, той има потребност да му бъдете другар.

3. Щастлива сте, че го обичате.

Нищо не дава такава мощ на мъжа както това да вижда, че прави обичаната си жена щастлива. Ако непрекъснато се карате, в случай че сте постоянно тъжна, за него това значи, че любовта ви прави нещастна. А това смачква вярата му в себе си. И противоположното, когато му показвате, че възприятията ви към него ви вършат по-щастлив и по-пълноценен човек, това ще го убеди, че мястото ви в действителност е до него.

4. Показвате любовта си с дейности.

Не че думите “Обичам те ” нямат значение за мъжете. Да, те също от време на време в действителност имат потребност да го чуят, с цел да са уверени в възприятията ви. Но за един мъж е изключително значимо да види, че показвате любовта си с съответни дейности. Това е по този начин, тъй като мощният пол е организиран друго и самите мъже изпитват повод да работят, когато обичат. За мъжа, да вземем за пример, доста по-искрен и важен израз на обич е да ви смени гумите на колата, вместо да ви омайва с благи думи по време на вечеря на свещи.

Затова мъжът чака и от ваша страна дейности, които да го убедят в силата на възприятията ви. Да бъдете до него в сложни моменти, да се сетите да му се обадите, откакто е предходна значима среща в офиса му, с цел да попитате по какъв начин е предходна, да се съгласите да прекарате празниците с негови родственици, да го изненадате с дребен подарък, за който обаче сте се постарала и знаете, че ще го зарадва. Това са нещата, които дават на мъжа дълбоката убеденост, че го обичате.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР