5 месеца след началото на връзката си, комикът Димитър Рачков

...
5 месеца след началото на връзката си, комикът Димитър Рачков
Коментари Харесай

Тъщата на Рачков по-млада от него

5 месеца след началото на връзката си, комикът Димитър Рачков на всички места показва новата си половинка Анита Димитрова като дамата до себе си. Знойната русокоска от Хасково е позната като участничка в еротичния конкурс „ Мис Плеймейт” през 2017 година

21-годишната русокоска и комикът имали връзка още от февруари, само че едвам на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я показа като дамата до себе си. 47-годишният артист желал да се увери в възприятията ѝ преди да се покаже с нея в общественото пространство. Освен от предизвикателната ѝ визия и татуировки, бургазлията се тормозил от голямата разлика във възрастта им. Ситуацията е още по-абсурдна заради обстоятелството, че майката на Анита е с няколко години по-млада от възможния си предстоящ шурей.

Първоначално тя по никакъв начин не била очарована от избора на щерка си, защото Рачков бил с 26 години по-стар от щерка ѝ и с 14-годишен наследник от връзката си със сценаристката Христина Апостолова. Когато обаче видяла по какъв начин комикът носи на ръце щерка ѝ и угажда на всичките ѝ прищевки, майката на Анита дала благословията си. Родителката на плеймейтката била разведена с баща ѝ и преди няколко години свила ново фамилно гнездо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР