5 лица за задържани при акцията вчера на ГДБОП и

...
5 лица за задържани при акцията вчера на ГДБОП и
Коментари Харесай

Ето ги гнусните подробности и секс тарифи на разбитата банда на сина на Ицо Папата

5 лица за арестувани при акцията през вчерашния ден на ГДБОП и Специализирана прокуратура.

Това стана ясно на ексклузивен брифинг на Спецпрокуратурата по отношение на извършената интервенция в неделя. По време на хода й бе разрушена незаконна група за склоняване към развратна активност и полови услуги. Акцията бе извършена в София, Плевен и Пазарджик.

В рамките на неделния ден бяха арестувани водачът на незаконната група - Любомир Върбанов - Чопи, наследник на небезизвестния в престъпните среди Христо Върбанов - Ицо Папата, както и други членове на групата. Установени са голям брой дами, жертви на незаконната активност на групата.

Според Спецпрокуратурата жертвите са били са сложени според посредством наркотични субстанции.

" Към сегашния миг наблюдаващите прокурори са решили, че има задоволително доказателства за покачване на обвинявания и задържане до 72 часа ", прецизирах представителят на Спецпрокуратурата Христо Кръстев.

" Към сегашния миг са открити 5-ма члена ", посочи Кръстев.

" Има доказателства за петимата арестувани - началник и четирима участници. Жените са от разнообразни градове в страната, няма непознати жители. Не знаем какви са били претекстовете на жертвите на полова употреба и трафик ", стана ясно на брифинга.

" Ръководителят на групата е качвал е фотоси на дамите в обществените мрежи, като е посочвал цена. Неговите букви са Л. В. ", сподели Кръстев.

" Част от участниците от групата са транспортирали дамите до места, където са правили половите услуги. Ръководителят на групата е наел 3 жилища, едното е било с наем 5000 лева ", добави той.

" Тарифата на дамите е била от 400 лева на час. Първоначално са правили услугите с тяхно единодушие, по-късно са били принуждавани ", сподели той.

На 11 март тази година Спецпрокуратурата провежда досъдебно произвеждане по член 272 ал.1 във връзка публичната поръчка за създаване на национална многопрофилна детска болница. Много добре знаете, че с промени в наказателния кодекс прокуратурата няма право на произвеждане против съответно лице. Досъдебното произвеждане е формирано поради подозрения за закононарушение. Ако се откри, че то е осъществено не от министъра, а от други лица, то ще бъде препратено към който би трябвало ", споделиха от Спецпрокуратурата.

По думите му сигналът идва от Стойчо Кацаров и той ще бъде разпитан, като очевидец.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР