49-ото НС започна новата есенна сесия на ново място за

...
49-ото НС започна новата есенна сесия на ново място за
Коментари Харесай

Нинова: Обещаха съдебна реформа, а изпраха Бойко и му прекратиха Чекмеджегейт и Барселонагейт

49-ото Народно събрание стартира новата есенна сесия на ново място за повторно. Дано да има и нов разсъдък и нова мисъл да се работи в полза на България, а не както до момента в 49-то Народно събрание ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от името на ПГ на своята партия на старта на новата парламентарна сесия.

" Преди три месеца, след доста договаряния, сложни сглобки се сътвори държавно управление сред ГЕРБ и ПП-ДБ с поддръжката на Движение за права и свободи. С удивление видях признанието на Борисов, което удостоверява нашите думи- това държавно управление е на дълбоката страна, на персоналните партийни ползи. ГЕРБ и ПП-ДБ благодарение на Алексей Петров се е съставило държавно управление. Управляващото болшинство показва законодателна отпадналост и правна неначетеност ", сподели още Нинова.

" Приет закон за правосъдната власт влезнал в действие на 11 август, нов подобен импортиран на 7 август, закон за домашното принуждение, оповестено на 11 август, другояче нов който може да посочи дали можеш да биеш жена си 58 дни, а на 60-тия да спреш, по този начин ли се прави законодателство, по този начин ли се трансформират закони още непубликувани с нови ремонти. Законодателната активност на това болшинство съставлява правна неначетеност и житейски безпорядък ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Законодателната активност на това болшинство значи юридически безпорядък, уточни още Нинова.

" Днес господин Борисов пред залата призна Политическа партия, Демократична България, ГЕРБ и Алексей Петров са договаряли държавното управление, удостовери във времето нашите думи ", разяснява Нинова. " Изобщо не ги движи европейското бъдеще на България, ползите на народа, движат ги само персоналните, партийнитете, препирането и гарантирането, че няма да се носи отговорност за това, което са провили през годините обратно ", съобщи тя.

Единственият резултат от правосъдната промяна е препирането на Бойко Борисов, съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.

Относно смяната в Конституцията тя прикани да не се отстранява служебния кабинет. Не правете Конституция " интуито личност " за един човек, прикани Нинова. Запишете, че служебното държавно управление и неговите пълномощия се прецизират в закон, предложи Нинова.

" Не мога да си показва сега Българска социалистическа партия да участваше в това държавно управление ", безапелационна бе тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР