49-годишна жена разви рядък вид рак на кръвта, след като

...
49-годишна жена разви рядък вид рак на кръвта, след като
Коментари Харесай

Жена почина от рядък вид рак заради импланти

49-годишна жена разви необичаен тип рак на кръвта, откакто ѝ бяха сложени импланти в задните елементи. Онкологичното заболяване било диагностицирано година, откакто пациентката се подложила на интервенцията, осведоми bTV. Хирурзи от Южнокалифорнийския университет за пръв път оповестиха за връзка сред интервенция по слагане на текстурирани импланти в задните елементи и развиване на анапластична едроклетъчна лимфома.

``
реклама

По кожата на дамата в региона, където са били сложени имплантите, се образували язви, а след направено проучване лекарите открили, че към тях се е събрала течност. Оказало се, че ракът се е популяризирал и в други елементи на тялото на пациентката, в това число и в белите ѝ дробове. Пациентката се подложила на химиотерапия, само че умряла след няколко месеца.

По-рано способените органи оповестиха за 457 случая на рак след слагане на гръдни импланти. Девет от тях завършиха със гибелта на пациентките. „ Въпросът не е в локализацията, а в вида импланти и времето от момента на интервенцията. Наличието на възпаления и генетичното влечение са основните фактори ”, разяснява президентът на Американското сдружение на пластичните хирурзи Алън Матрасо. Той добави, че текстурираните импланти все по-рядко се употребяват за увеличение на задните елементи, а клиентите избират бразилската версия – преместването на мазнините от корема, гърба и бедрата в задните елементи.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР