47-годишна жена от град Павел баня е била зверски нахапана

...
47-годишна жена от град Павел баня е била зверски нахапана
Коментари Харесай

Куче нападна 47-годишна жена и уби един от домашните й любимци

47-годишна жена от град Павел баня е била свиреп нахапана от куче до момента в който разхожда своите домашни любимци, а едно от кученцата й е било умъртвено, осведоми NOVA. Жената е с голям брой рани от ухапванията.

Ивелина е излязла на обичайна си разходка, която стартира на метри от последните къщи в Павел баня. От сграда в селскостопански масив излиза нападателно куче, порода каракачанска овчарка и стартира да я лае. Взема в ръце двете дребни кученца, с които е излязла, само че каракачанката се нахвърля и я събаря.

“Захапа ме за бедрото и ме събори на земята”, споделя дамата. “След което пусна бедрото и ме захапа под мишницата, а аз държа двете кучета в ръце. След като ме пусна захапа дребното ми кученце, което беше в дясната ми ръка и стартира да го дърпа”, споделя през сълзи дамата.

Каракачанката захапва тригодишния Джери и го раздира пред очите на Ивелина.

“Нещото, което не мога да преживея. Не мога да не помни очите му, в който го захапа. Аз го държа, той го дърпа. Не мога да не помни очите му”, споделя Ивелина.

По думите й кучето избавя нейния живот.

Ивелина е с четири шева по крайници и нахапвания в подмишницата и цялото тяло. Първият човек, на който се обажда е брачният партньор й.

“Тя не можеше да приказва от потрес и болежка от всичко, което се случва”, споделя Теологос Кангелидис.

“А представете си, че в ръката си държах, не кучета, а 2-3-годишното си дете. Или пък, в случай че на мое място беше 13-годишният ми наследник да развежда кучетата. Какъв щеше да е изхода от цялата тази ситуация”, пита се потърпевшата.

“Това е куче надзирател, което си опазва територията и може да нападне на всеки, който минава от тук”, счита брачният партньор на Ивелина.

На дамата следва дълго лекуване, след зверските ухапвания. Постройката, до която е агресивното куче, е благосъстоятелност на софийска компания, която работи главно по време на розобера. От общината в Павел баня потвърдиха за NOVA, че въпросното куче не е записано и поеха ангажимент, да се свържат със притежателите, с цел да бъде кучето вързано или обещано в подслон.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР