47-годишен рецидивист е задържан за брутален грабеж и блудство със

...
47-годишен рецидивист е задържан за брутален грабеж и блудство със
Коментари Харесай

Изверг блудства със 79-годишна баба

47-годишен рецидивист е арестуван за жесток обир и блудничество със 79-годишна жена в Бургас. Гнусното закононарушение е от 2 май, само че причинителят е арестуван на 1 юни. Днес той към този момент е с най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

До задържането на престъпно проявения и осъждан мъж от бургаския квартал Рудник се стигнало след взаимни дейности на  чиновници от Криминална полиция и Пето Районно ръководство – Бургас. 

Около 02,30 ч. през нощта на 2 май рецидивистът проникнал в къщата на самотно живеещата пенсионерка в прилежащия квартал " Черно море ", счупвайки един от прозорците. След опасност с нож нападателят почнал да се гаври с бабата, след което отмъкнал портфейла й, в който имало 50 лв..

Извършен е подробен оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, изведен е ДНК профил на причинителя. Проведени са голям брой профилирани полицейски интервенции на територията на общините Бургас, Поморие, Карнобат и Айтос, с цел да се стигне до разкриването на причинителя, разясниха от полицията. Той признал за стореното, посочи представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас Цветелина Рандева.

 С прокурорско разпореждане първичното му полицейско задържане е било удължено до 72 часа, а на 3 юни с определение на Бургаския областен съд на бургазлията е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража "..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР