47-годишен мъж изнасили 12-годишно момиче в Москва, като се предполага,

...
47-годишен мъж изнасили 12-годишно момиче в Москва, като се предполага,
Коментари Харесай

Мръсник: Баща на 2 деца три дни изнасилва 12-годишна ученичка

47-годишен мъж изнасили 12-годишно момиче в Москва, като се допуска, че е правил секс и с друго още по-малко момиче - на 9 години.

По-рано бе обявено, че 12-годишната ученичка изчезна на 20 декември и бе открита три дни по-късно. През цялото това време тийнейджърката била в апартамент в компанията на 47-годишния Игор Толстошейн.

Момичето се срещнало с мъжа в Интернет. Игор наел жилището за интимни срещи. Там той направил полови дейности против момичето.

Става ясно още, че мъжът почнал да си написа с ученичката преди година. Полицаите намерили кореспонденции със стотици девойки в телефона му. В същото време Игор Толстошейн е прочут уредник на тематични военни юношески игри, женен е и има две деца.

Когато ученичката била в наетия от него апартамент, Игор я изнасилвал в продължение на три дни. Източниците знаят и за различен случай - съгласно тях мъжът е правил секс с 9-годишно момиче от Беларус, с което е пристигнал след няколко седмици чатене и съгласно кореспонденцията той й е дал пари за това.

Срещу Игор е формирано наказателно дело по член 132 от Наказателния кодекс на Руската федерация („ Насилие над малолетни “). Мъжът е задържан от два месеца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР