46-годишният мъж ще отговаря пред магистратите за предумишлено убийство, извършено

...
46-годишният мъж ще отговаря пред магистратите за предумишлено убийство, извършено
Коментари Харесай

Косата Настръхна! Умопомрачителни Нови Разкрития За Семейството На Полицая С Убитите Родители!

46-годишният мъж ще дава отговор пред магистратите за преднамерено ликвидиране, осъществено с особена свирепост и с користна цел. Караджов желал да придобие парцел на родителите си.

Телата на Божура Караджова (69 г.) и Цветан Караджов (74 г.) бяха открити на 17 май 2016 година от съседка в двора на къщата на фамилията в пловдивския кв. " Христо Смирненски ". Двамата бяха убити.

Днес окръжните съдии приканиха като първи очевидец по делото брачната половинка на Венцеслав Караджов - Каля, която твърди, че връзките сред Караджови и синът им се влошили преди 5 години, оповестиха " Марица " и " 24 часа ".

Тогава Венцеслав изискал от родителите си да му трансферират парцела, в който бяха убити. Той бил платен от сина и снахата в края на 90-те години и записан на името на бащата Цветан. Родителите отказали, тъй като се страхували, че в случай че го създадат, синът им ще ги изгони. След това почнали свадите.

" Свекър ми и свекърва ми непрестанно ме обиждаха. Наричаха ме " к*рва " и " пр*ститутка ". Свекърът ми пиеше много и ставаше нападателен. Кълнеше брачна половинка ми с думи, които са просто неразбираеми за родител. Казваше му: „ Да ти изсъхнат ръцете! ”, „ Кръв да тече от ушите ти! ”, „ С лъжичка да те хранят ", съобщи Каля Караджова.

По думите й, Цветан Караджов даже гонел сина си с нож. Скандалите ставали пред малолетното дете на Каля и Венцеслав - Алекс, който преди 2 години даже лежал в болница. Момчето изгубило паметта си и говорело несвързано.

„ Знаеше единствено, че той е Алекс, а ние – мама и тати, нищо друго. Нито на какъв брой е години, нито в кое учебно заведение е. Говореше като безумен. Прекарахме 3 дни в Спешното поделение и най-после не съумяха да му уточнят диагнозата ”, добави Караджова.

Жената е безапелационна, че брачният партньор й Венцеслав не е прострелял родителите си.

Очаква се Караджов да даде показания след разпитите на всички очевидци, които ще се проведат в сряда и четвъртък. Ако той бъде приет за отговорен, най-тежкото планувано от закона наказване за осъщественото закононарушение е пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР