46-годишната стана лице на януарския брой на американското списание Women’s

...
46-годишната стана лице на януарския брой на американското списание Women’s
Коментари Харесай

Тайните за красота на Кейт Бекинсейл

46-годишната стана лице на януарския брой на американското списание Women’s Health. Актрисата взе участие в тематична фотосесия, а също по този начин показа и своите секрети за хубост и младост.

Хранене

Кейт е доста придирчива към. Тя се пробва да не употребява кофеин и алкохол, защото организмът ù е доста сензитивен към другите стимуланти. Звездата от кино лентата „ Пърл Харбър “ включва също по този начин и шоколада към секцията „ неразрешени храни “. „ Когато хапвам прекалено много мрачен шоколад, си подсещам за наркомана, привързан към кокаина “, изяснява Бекинсейл.

Спорт

Разбира се, Кейт не минава и без. Тя тренира по 6 пъти седмично със своя персонален треньор Брад Сискинд. С помощта на физическото натоварване английската актриса преодолява по-лесно напрежението.

„ По-добре е да извършите още едно физическо упражнение, с цел да се освободите от някакъв товар. В този миг си представям, че съм кон, който е пришпорен да тича “, споделя звездата. Преди Кейт избира да хапва пиле или яйца с масло и билки, след тренировка – зеленчукови салати, брюкселско зеле и сьомга. Понякога актрисата си разрешава и шепа чипс.
               
on Nov 23, 2019 at 1:39pm PST

Още спорт!

Освен че върви на фитнес, Кейт практикува и (което ù оказва помощ да избегне травми по време на фотоси, с помощта на положителната си гъвкавост), а неотдавна се заинтересува и от скачането на батут. Според Бекинсейл сходни натоварвания освен съвършено се отразяват на релефа на, само че и я зареждат със ужасно въодушевление.
               
on Dec 18, 2019 at 11:09am PST

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР