46-годишен български гражданин бе задържан при операция в Германия, след

...
46-годишен български гражданин бе задържан при операция в Германия, след
Коментари Харесай

Германската полиция залови българина, убил с 14 куршума свой сънародник в Испания

46-годишен български жител бе арестуван при интервенция в Германия, откакто е бил обвинен за кървавия разстрел на 43-годишния собствен съотечественик край испанския курортен град Марбея през октомври м.г.

Сигналът за откритото тяло в канавка край Марбея бе подаден 27 октомври. Предната вечер българинът е бил разгласен за търсене, откакто брачната половинка му алармирала в полицията, че е излязъл в петък вечерта от вкъщи им и не се е прибрал. Семейството живеело в Испания от 3 години, а преди този момент е било в Южна Африка. При аутопсията, осъществена в Института по правосъдна медицина в Малага, патоанатомите са извадили 14 патрона от тялото на 43-годишния мъж. Процедурата е траяла два дни, защото се е наложило използването на рентген, с цел да бъдат открити всички патрони.

Акцията по задържането на обвинения е взаимна сред немските и испанските управляващи. В продължение на 10 дни проверяващите са следили 46-годишния мъж преди да го арестуват. При обиск в дома и колата му е открит опиат – 5,6 кг кокаин в укритие, открити са и револвер, както и голям брой регистрационни табели на коли.

14 пъти е бил прострелян убитият българин в Марбея

Германските управляващи обявиха, че арестуваният усърдно е бил почистил автомобила си, само че все пак криминалистите въпреки всичко са съумели да открият засъхнали петна от кръв в колата, която съответствува с тази на жертвата. Автомобилът му е конфискуван за спомагателни експертизи, осведоми ''El Pais''.

Предстои сънародникът ни да бъде екстрадиран в Испания, където против него да стартира правосъден развой.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР