45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в публикация в

...
45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в публикация в
Коментари Харесай

Тръмп: Получих писмо, че съм обект на разследване, това означава арест и обвинителен акт!

45-ият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в обява в обществените мрежи, че е бил осведомен от специфичния консултант Джак Смит, че е " цел " по наказателното следствие за напъните за анулация на президентските избори през 2020 година, съобщи Си Ен Ен, представена от Нова тв.

" Ненормалният Джак Смит, прокурор от Министерството на правораздаването на Джо Байдън, ми изпрати писмо (отново в неделя вечер), в което се показва, че съм МИШЕНА на следствие за случката на 6 януари 2021 година Смит ми дава доста къс период - 4 дни, с цел да се явя пред правосъдните заседатели, което съвсем постоянно значи арест и обвинителен акт ", написа Тръмп в обществената си мрежа " The Truth ".

Разпоредбите на Министерството на правораздаването в Съединени американски щати разрешават на прокурорите да уведомяват лица, че са станали обект на следствие. Често уведомлението е мощен знак, че може да последва обвиняване, само че е допустимо получателят и да не бъде упрекнат. След тази процедура упрекнатият има опция да показа доказателства или да свидетелства пред правосъдните заседатели.

Говорителят на специфичния консултант Джак Смит, чиято работа води следствието, отхвърли коментар. Целевото писмо от федералните прокурори обаче ясно демонстрира, че те са фокусирани върху дейностите на Тръмп в следствието за анулация на резултатите от изборите през 2020 година, а освен на тези към него, които са се пробвали да предотвратят загубата му на вота.

Джак Смит проверява напъните за анулация на резултатата от изборите, предшестващи щурма на " Капитолия " на 6 януари 2021 година Предстои разискване на правосъдните заседатели в постройката на Федералния съд във Вашингтон.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР