45-годишният страдалец, който е имал тежка онко-диагноза и вчера първо

...
45-годишният страдалец, който е имал тежка онко-диагноза и вчера първо
Коментари Харесай

Стана ясно точно как и кога самоубиецът с колата от Лозенец е успял при втория си опит със скока от 6-ия етаж

45-годишният мъченик, който е имал тежка онко-диагноза и през вчерашния ден първо се в Лозенец, е употребявал късия интервал от време от настаняването му в болничната стая, до момента в който бил самичък, а роднините му съдействали за оформяне на документите по приемането, с цел да скочи от прозорец на шестия етаж на УМБАЛ Бургас. Това значимо конкретизиране направиха от ОДМВР - Бургас. Така той е съумял да отнеме живота си от втория си опит през вчерашния ден.

Фаталната преживелица е станала към 18,00 часа. Мъжът е полетял от високия етаж на бургаската болница, където се намира поделение " Втора хирургия “ и е паднал върху топлата връзка сред остарелия и новия корпус.

Той е откаран в Спешния център на УМБАЛ - Бургас, само че макар оказаната му здравна помощ, е умрял. Тялото му е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина “ към УМБАЛ – Бургас за дефинитивно изясняване повода за гибелта.

Иначе, при каскадата си с колата в Лозенец пловдивчанинът е получил единствено леки пострадвания по тялото, които обаче трябвало да се третират в болница.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР