45-годишният столичен бизнесмен Венцислав Младенов е бил убит по особено

...
45-годишният столичен бизнесмен Венцислав Младенов е бил убит по особено
Коментари Харесай

Зловещи подробности за убийството на бизнесмена Венцислав Младенов

45-годишният столичен предприемач Венцислав Младенов е бил погубен по изключително нечовечен метод на 21 март. Той е бил пребит до гибел от Севдалин Буюклиев и сина му Марин

Това заяви на конференция окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

По думите му, на 25 март околните на Младенов са подали сигнал, че той е липсващ, телефонът му е изключен и нямат връзка с него, след което предприемачът е бил разгласен за търсене от столичното Девето РПУ.

Криминалистите са открили, че за последно Венцислав Младенов е бил забелязан в компанията на съдружниците си - 47-годишния Севдалин Буюклиев и 26-годишния му наследник Марин, в крайпътно заведение в село Нареченски бани.

"В следобедните часове - към 17 часа на 21 март, е зародил скандал за пари в заведението в село Нареченски бани, стопанисвано от тримата. Кавгата е била сред Севдалин Буюклиев и Венцислав Младенов. Между тях е почнал ръкопашен пердах, към който се причислява и синът ", изясни прокурор Попов.

По думите му, Венцислав Младенов е бил повален на земята от бащата и сина с удари в главата и тялото. Той е бил съвсем в безпомощно положение, само че е давал признаци на живот, когато Буюклиеви са го изтеглили в прилежащо помещение. Там единият му е държал краката, до момента в който другият му е нанасял удари с корав предмет по главата. На Младенов са били породени 3 тежки черепно- мозъчни контузии и той е умрял.

"За да заличат следите, главата на жертвата първо е била увита с найлонова торба, завързана с въже на шията. След това убийците са увили тялото в завеса от заведението и още веднъж са го завързали с въже, а най-после са употребявали и найлон ", описа Румен Попов.

Трупът е бил натикан в пластмасов бидон, към който е бил завързан с въже железен похлупак от шахта. След това бащата и синът са натоварили бидона с натрупа в кола и са го хвърлили в река Чепеларска на към 5 километра от Нареченски бани.

"По тялото няма прорезни рани ", добави окръжният прокурор на Пловдив.

Трупът е открит от полицията на 26 март. В двора на заведението пък е открита камера, която е запечатала жестокото ликвидиране на Венцислав Младенов. Тя е била свалена от стената вътре в ресторанта и е била захвърлена от убийците. Освен това е открито, че бащата и синът са се пробвали да изгорят облеклата си, които са били напоени с кръвта на убития предприемач.

"Късно нощес е осъществен следствен опит и са назначени голям брой експертизи. Мотивът за убийството е неуредени търговски взаимоотношения ", сподели още Румен Попов.

Севдалин и Марин Буюклиеви са арестувани за 72 часа и са им повдигнати обвинявания за съзнателно ликвидиране. Ако бъдат приети за отговорни, те могат да получат от 10 до 20 години затвор.

Според фейсбук страницата му Венцислав Младенов е приключил логика на психиката в Югозападния университет "Неофит Рилски ", а по-късно магистратура "Клинична и консултативна логика на психиката " във Великотърновския университет. В Търговския указател попада като президент на компанията "Бастър Бестър " ЕООД.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР