45-годишният американец Дейв Аспрей е един от най-амбициозните биохакери -

...
45-годишният американец Дейв Аспрей е един от най-амбициозните биохакери -
Коментари Харесай

Американец умишлено се излага на радиация, иска да живее 180 години

 45-годишният американец Дейв Аспрей е един от най-амбициозните биохакери - хора, които благодарение на напреднали технологии се пробват да заблудят природата, като се отърват от заболявания и усилят оптимално времето, през което живеят на Земята. За да реализира съвършено здраве, Дейв освен е непрекъснато на диета, само че прави и специфични извършения, като прибягва до рискови и малко изпитани способи.

Дейв съществено има намерение да доживее най-малко до 180-годишна възраст. Идеята му хрумва  през 90-те години, когато работи като механически експерт в Силиконовата котловина. Тогава Дейв е с наднормено тегло и не може да отслабне макар дейните физически извършения. Решава да обърне внимание на по-малко обичайните способи за стройна фигура и съвършено здраве.

Като начало американецът минава на диета с ниско наличие на въглехидрати, което му разрешава да смъкна 23 кг. Поръчва от Европа скъпо “умно “ лекарство за намаляване, което се оказа доста дейно. Сега Дейв посвещава цялото си свободно време за проучване въздействието върху организма на всевъзможни извършения, диети, медикаменти и устройства. Той се занимавал със зимно плуване, в Тибет се научава да медитира.

От скоро Дейв употребява специфична машина за електрическа стимулация на мозъка, за която е уверен, че покачва умствената интензивност. Намира хирург, който се съгласява да вземе стволови кафези от костния му мозък и да ги сложи в други елементи на тялото му, в това число и в лицето. Американецът е уверен, че човешкото тяло има всички средства за поддържане на младостта и всеки, които желае, би трябвало да схвана по какъв начин да ги употребява.

За да оцелее най-малко до 2154 година, американецът, наред с други неща Дейв стои в камера под налягане, спи под инфрачервено излъчване и даже се излага на радиация. Заедно с други запалянковци посещава изоставени уранови мини, където въздухът е кондензиран с радон. Вярва, че радиоактивният детайл е потребен в дребни дози.

Дейв Аспрей е считан за същински гуру на биохимията и здравословния метод на живот в Съединени американски щати. Въпреки това има критици, които го упрекват, че прави всичко, с цел да печели пари - продава книгите си, опиати и джаджи на своите почитатели. Аспрей има няколко компании, които създават продуктите, които популяризира, в това число " безвредно “ кафе, за което се допуска, че не съдържа нездравословни субстанции. Но най-малко самият Дейв Аспрей живее по правилата, които проповядва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР