Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разкри, че ще обсъди

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разкри, че ще обсъди
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола намекна за бъдещето на Ман Сити с Юрген Клоп, който напуска Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разкри, че ще разиска бъдещето си с клуба през идващия сезон, само че призна, че е по-близо до напускането.

Каталунският треньор насочи тима си към четвърта поредна купа във Висшата лига този мандат и шеста за седем сезона след успеха над Уест Хям. Гуардиола се причисли към Манчестър Сити през 2016 година и откакто пропусна триумфа в дебютния си сезон, печели сребърни награди през всяка последваща година.

53-годишният някогашен началник на Байерн Мюнхен и Барселона има още една година от контакта си и към този момент е прекарал повече време като управител на стадион Етихад, в сравнение с който и да е от предходните си клубове. Докато бъде взето решение за бъдещето му, възможното му овакантяване ще бъде прегледано деликатно през идващите месеци.

След триумфа на неговия тим пред Гуардиола беше подложен въпросът дали скоро може да последва стъпките на Юрген Клоп и да напусне Висшата лига. Изглежда моментът не е неминуем, само че е подобен, който наб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР