45-годишната американка от полски произход и бивша принцеса на Катар

...
45-годишната американка от полски произход и бивша принцеса на Катар
Коментари Харесай

Намериха мъртва бивша принцеса, подозират наркотици

45-годишната американка от полски генезис и някогашна принцеса на Катар Касия Галанио е открита мъртва в Марбея, Испания, съобщи dir.bg.

Крисия стана принцеса когато през 2004 година се омъжи за Абделазиз бин Халифа Ал Тани - мултимилиардер и чичо на емира на Катар.

Живее първокласен живот, изпълнен с шампанско и холивудски звезди, написа в. " Билд ".

Но след три години първо идва разводът, а по-късно и ожесточената война за трите й дъщери.

В неделя тялото й е открито в Марбея, Испания. Полицаите откриват някогашната принцеса в леглото й. Твърди се, че по тялото й няма следи от принуждение. Въз основа на първите признаци чиновниците допускат, че става дума за свръхдоза опиати.

Но непосредствен другар на Галанио твърди, че тя в никакъв случай не е посягала към опиатите. Сега следва аутопсия, която ще внесе изясненост. Яснота, която не е съществувала, най-малко в съда, през последните 15 години. Там Ал Тани неведнъж я упреква, че е психологично болна алкохоличка. Бившата принцеса отхвърля това, само че упреква мултимилиардера, че подценява дъщерите им близначки (на 17 г.) и че не е платил нито цент за прехрана в продължение на една година.

Но преди три седмици някогашната принцеса насочи най-голямото обвиняване в съда: твърди се, че Ал Тани е упражнил полово принуждение над по-голямата си щерка, която живее с него. Той отхвърля това.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР